YASNO почав пропонувати клієнтам енергоефективну побутову техніку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

YASNO почав пропонувати клієнтам енергоефективну побутову техніку

Особисті фінанси
1459
YASNO став першим в Україні постачальником електроенергії, який почав пропонувати клієнтам енергоефективну побутову техніку.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
Які прилади пропонують:
  • кондиціонери з інверторним компресором та повітроводом із дистанційним налаштуванням потоків. Такі моделі мають високу продуктивність, низький рівень шуму та помірне енергоспоживання;
  • бойлери, що оснащені функціями швидкого нагріву, заощадження електроенергії та можливістю управління через Wi-Fi. Зі свого смартфону можна налаштовувати роботу водонагрівача та контролювати власне енергоспоживання;
  • ультратонкі керамічні електронагрівальні панелі – безшумні та економічні, не спалюють кисень, є цілком безпечними, а завдяки стильному дизайну гармонійно доповнять будь-який інтер’єр.

Як заощадити на комуналці 💡

Уся техніка має офіційну гарантію від виробника та доступна для замовлення на сайті YASNO, в тому числі у розстрочку або в кредит.
Обрати розумні прилади, що створять комфорт в оселі та зекономлять витрати на електроенергію, кияни можуть на сайті YASNO.

Довідка Finance.ua:

  • Нардепи ВР затвердили споживчі ціни на електроенергію для багатоквартирних будинків: тепер е/е, яку купують споживачі для забезпечення функціонування спільного майна багатоквартирного житлового будинку, має оплачуватися за цінами електричної енергії для населення.
  • За звітом Європейської комісії, ціни на електроенергію в Україні в першому кварталі були на 37,9% вищі, ніж середня вартість у Європі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас