"Слуги народу" пропонують виділити Міністерству промисловості 50 млн грн без деталізації потреб - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Слуги народу" пропонують виділити Міністерству промисловості 50 млн грн без деталізації потреб - ЗМІ

Казна та Політика
294
Народні депутати з фракції “Слуга народу” подали законопроект, яким пропонують перерозподілити в державному бюджеті кошти в сумі 50,1 мільйона гривень на користь новоствореного Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України, без деталізації, на що саме будуть витрачені гроші.
Про це повідомляє експертна організація StateWatch.
Серед ініціаторів проекту народні депутати Євген Шевченко, Валерій Зуб, Галина Третьякова, Георгій Мазурашу та Максим Павлюк – всі з фракції “Слуга народу”.
Законопроектом депутати пропонують перерозподілити 50,1 мільйона гривень з програми Мінекономіки на програму Мінстратегпрому “Керівництво та управління у сфері стратегічних галузей промисловості”.
“Чому саме така сума вказана ініціаторами змін до бюджету і на досягнення яких саме результатів будуть витрачені кошти, не вказано”, – пояснює Statewatch.
У пояснювальній записці лаконічно сформована мета витрат: “визначити міністерство головним розпорядником та забезпечити його фінансовими ресурсами для належного виконання покладених на нього функцій щодо формування і реалізації відповідної державної політики”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас