Concordbank підтримує програму навчання для стартапів і дарує тревел-грант до США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Concordbank підтримує програму навчання для стартапів і дарує тревел-грант до США

Особисті фінанси
14
Concordbank підтримує програму навчання для стартапів і дарує тревел-грант до США
Як ви напевно знаєте, CONCORDBANK активно розвиває та підтримує фінансово-технологічну сферу України, тож ми вирішили стати партнером навчальної програми для підприємиць та менеджерів технологічних бізнесів Female Leadership Program.
Цю програму запускає громадська організація Ukrainian Hub. Мета проєкту — підтримати жіноче інноваційне підприємництво. На практичних заняттях учасниці дізнаватимуться про особливості ведення бізнесу із залученням міжнародної експертизи.
Ось що каже голова правління Ukrainian Hub Олеся Мальована:
«За даними DOU, частка жінок в українському ІТ активно зростає і наразі становить уже 25 %. Для порівняння — 5 років тому цей показник становив трохи більше ніж 14 %. Ми рухаємось у правильному напрямку, та все одно потребуємо підтримки. Адже важливо, щоби про такі програми дізнавалося якомога більше жінок»
Навчання складатиметься з двох частин: бізнес-кемпу та дводенного буткемпу в Києві. Протягом перших чотирьох днів, а саме з 12 по 15 жовтня, учасниці відвідуватимуть лекції та майстер-класи від провідних українських та міжнародних експертів у сферах менеджменту, маркетингу, фінансів, продажів, комунікацій та залучення інвестицій. У наступні два дні (16-17 жовтня) вчитимуться мистецтва самопрезентації, переговорів з інвесторами та розробки стратегії розвитку бізнесу.
А наприкінці на учасниць чекає фінальний пітч-конкурс, де спеціальна комісія визначить до 10 переможниць. Вони отримають тревел-гранти від CRDF Global та CONCORDBANK і продовжать навчання в США. Фіналістки проведуть тиждень у серці Кремнієвої долини — унікальному навчально-житловому комплексі в Менло-Парк. Під час інтенсиву учасниці дізнаються про інноваційні інструменти просування бізнесу та реальні бізнес-кейси, які працюють.
«Ми вже не перший рік підтримуємо стартапи та IT-підприємства, оскільки CONCORDBANK – це ціла фінтех екосистема із власним процесингом та IT-командою. Ось наприклад, ми 3 роки поспіль були головними партнерами ITEM-конференції та проводили восени минулого року телеміст із працівниками Google та Facebook. Цього разу ми вирішили підтримати ініціативу Ukrainian Hub та виділили тревел-грант для переможців з фінтех індустрії», – розповідає голова наглядової ради CONCORDBANK Олена Сосєдка.
Тож бажаємо нашим жінкам продуктивного навчання та натхнення, щоб показати всьому світу, які підприємиці рухають технології в Україні. Використайте грант від CONCORDBANK з користю для себе та фінансово-технологічного розвитку нашої країни!
За матеріалами:
Конкорд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас