Мінфін розширив перелік банків-агентів з оформлення цінними паперами простроченої бюджетної заборгованості з ПДВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін розширив перелік банків-агентів з оформлення цінними паперами простроченої бюджетної заборгованості з ПДВ

Фондовий ринок
385
Міністерство фінансів України розширило перелік банків-агентів з оформлення простроченої бюджетної заборгованості з податку на додану вартість облігаціями внутрішньої державної позики. До списку додалось три банки (Таб.1).
На сьогодні до переліку банків-агентів з оформлення простроченої бюджетної заборгованості з податку на додану вартість облігаціями внутрішньої державної позики внесено 60 банків.
Ці комерційні банки також можуть брати безпосередню участь у розміщеннях облігацій внутрішніх державних позик, що проводяться Національним банком України за дорученням Міністерства фінансів України.
Міністерство фінансів відповідно до пункту 6 Порядку випуску, обігу, погашення облігацій внутрішньої державної позики із строком обігу п’ять років, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 грудня 2003 року № 2014 “Про випуск облігацій внутрішньої державної позики для погашення простроченої бюджетної заборгованості з податку на додану вартість” та п. 1.1 спільного наказу Міністерства фінансів України, Державного казначейства України і Державної податкової адміністрації України від 14.01.2004 р. №8/4/18 „Про затвердження заходів щодо випуску облігацій внутрішньої державної позики для погашення простроченої бюджетної заборгованості з податку на додану вартість, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11.02.2004 р. за №180/8779, повідомляє, що функції агентів з оформлення простроченої бюджетної заборгованості з податку на додану вартість облігаціями внутрішньої державної позики можуть виконувати комерційні банки, що є клієнтами депозитарію Національного банку України.
За матеріалами:
Мінфін України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас