Euromoney назвало групу Креді Агріколь кращим банком в західній Європі і Франції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Euromoney назвало групу Креді Агріколь кращим банком в західній Європі і Франції

Особисті фінанси
15
Група Креді Агріколь отримала нагороду «За досконалість 2020» від Euromoney і була названа найкращим банком у Західній Європі та Франції у 2020 році.
Euromoney щороку обирає кращі фінансові установи на усіх континентах на основі ряду фінансових показників, серед яких показник зростання бізнесу та прибутковість. Цього року Euromoney особливу увагу приділив здатності банків адаптуватися до нових реалій ринку та потреб клієнтів внаслідок глобальної пандемії COVID-19.
«Креді Агріколь Україна, як частина Групи, дотримується її місії та цінностей ведення бізнесу. Тому для нашого банку ця нагорода є орієнтиром на шляху до бездоганного обслуговування клієнтів, турботі про співробітників та соціальної відповідальності. Цей рік сповнений викликів через COVID-19, але Креді Агріколь Україна слідує своєму інвестиційному плану, продовжує цифрову трансформацію (у червні банк випустив новий мобільний додаток «CA+»), забезпечує надання клієнтам високоякісних послуг (влітку відчинили свої двері три відділення нового формату) та підтверджує свою соціальну відповідальність (банк спрямував 6,3 млн грн на медичне обладнання). Ми переконані, що цей шторм не просто виклик, а гарна нагода показати, що кожен може покладатися на Креді Агріколь,” коментує Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь Україна.
Престижна нагорода «За досконалість» від Euromoney заснована у 1992 році і була першою у своєму роді у галузі світового банкінгу. У цьому році Euromoney отримав близько 1,000 заявок у рамках своєї програми, яка включає більше 50 регіональних нагород у майже 100 країнах.
Креді Агріколь Україна є частиною Групи Креді Агріколь (Франція). Це сучасний універсальний банк та найстарший іноземний банк в Україні, який налічує 2400 співробітників і має 150 відділень по всій країні. Креді Агріколь Україна пропонує широкий спектр продуктів та послуг для фізичних осіб, МСБ, середніх корпоративних клієнтів, великих локальних та міжнародних компаній. Надійність та ділова репутація Креді Агріколь Україна підтверджені найвищими з можливих рейтингами Fitch, високими позиціями у рейтингах стабільності банків, надійності банківських депозитів та рейтингах найбільш прибуткових банків, а також нагородами від лідерів українських медіа.
Ви можете покладатися на Креді Агріколь!
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас