Креді Агріколь Банк запрошує на міжнародну конференцію "Ефективне управління агрокомпаніями" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь Банк запрошує на міжнародну конференцію "Ефективне управління агрокомпаніями"

Особисті фінанси
7
Креді Агріколь Банк виступає в якості ексклюзивного фінансового партнера XІ міжнародної конференції «Ефективне управління агрокомпаніями», що відбудеться 10 вересня на території агротехнологічного парку «Термінал Z». Захід об’єднає провідних агровиробників, представників ресурсних та сервісних компаній задля обміну досвідом, презентації передових розробок та нетворкінгу в експертному колі.
«Як стратегічному партнеру для агробізнесу, Креді Агріколь Банку важливо підтримувати якісні міжнародні заходи у агросфері. Так ми створюємо потужну платформу для колаборації між провідними українськими та міжнародними аграрними компаніями, платформу, де народжуються нові партнерства та бізнес-ідеї. І вже традиційно для своїх клієнтів ми є надійним фінансовим плечем. Вони завжди можуть розраховувати на комплексні рішення, що об’єднують фінансування, консалтинг та глибоку експертизу команди Креді Агріколь Банку!» − розповідає Александр Чеснакофф, заступник члена правління Креді Агріколь Банку.
В рамках конференції «Ефективне управління агрокомпаніями» будуть обговорюватися такі теми: відкриття ринку землі, економічні наслідки пандемічної кризи, зміна поведінки споживачів, перехід на управління компаніями в онлайн-режимі тощо. Олександр Печерицин, головний економіст Креді Агріколь Банку візьме участь у панельній дискусії, присвяченій економічним питанням.
Під час конференції «Ефективне управління агрокомпаніями» відбудеться також нагородження переможців премії «Агро Champions 2020». Отож до зустрічі 10 вересня в Terminal Z, що знаходиться в селі Велика Олександрівка у Київській області.
Детальніше про захід читайте на сайті: https://bit.ly/31gxZuY
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас