Фонд гарантування знову спробує продати олійні активи "Дельта Банку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування знову спробує продати олійні активи "Дельта Банку"

Фондовий ринок
502
Фонд гарантування вкладів фізосіб оголосив, що 31 серпня відбудеться повторний продаж пулу активів АТ “Дельта Банк” на майданчику “Дебтекс Україна”, початкова ціна лота – 460,26 млн грн.
Про це повідомляє пресслужба Фонду.
Зазначається, що у складі пулу – 14 прав вимоги за кредитними договорами та 7 майнових прав за кредитами, а також дебіторська заборгованість.
У забезпеченні за кредитами – об’єкти з переробки сільськогосподарської продукції в Одеській області. Деякі активи перебувають в заставі Національного банку та АТ “Укрексімбанк”.
Початкова ціна лота – 460,26 млн грн. Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону.
“Мова йде про продаж саме кредитів і прав вимоги, тобто боргів, а не безпосередньо об’єктів нерухомості або майна в заставі за ними. Це означає, що при купівлі цих активів інвестор отримує можливість працювати з проблемними кредитами.
Зокрема, у заставі за кредитами у складі пулу: комерційна нерухомість загальною площею 39,354 м² та земельна ділянка площею 8,58 га, на якій розташована ця нерухомість; чинний олійно-жировий виробничий комплекс з доступом до під’їзних залізничних колій та морського транспортного порту; 5,4 га земель комерційного призначення, на яких передбачалося будівництво морського комплексу з перевантаження зернових та двостороннього пірсу; чинний олійно-жировий комбінат з виробництва маргарину, соняшникової олії та майонезу, розташований на 5,34 га промислових земель поруч із залізничними коліями”, – пояснили у ФГВФО.
Всі ці об’єкти розташовані в Одеській області.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас