У Київській області можуть посилити карантин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Київській області можуть посилити карантин

Казна та Політика
525
У Київській області через погіршення епідемічної ситуації можуть повернутися до посилення карантину. Про це під час онлайн-брифінгу повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.
“Частина області – вже в “помаранчевій” зоні небезпеки поширення хвороби, ще частина – в “жовтій”. Нових випадків 94. Захворіли 5 тисяч 304 людини, одужали 3 тисячі 505 осіб, померла 91 людина. Медичний нагляд встановлено за 15 тисячами 248 контактними особами”, – сказав Володін. Голова ОДА зазначив, що “помаранчева зона буде у нас розширюватися”.
“Швидше за все, нам доведеться знову ухвалювати жорстке, складне рішення”, – сказав Володін. Він додав, що останнім часом у Київській області щодня виявляють понад 90 хворих на COVID-19, що в 2,5 разу більше, ніж у березні-квітні. “За останню добу маємо новий антирекорд – від коронавірусу померли шестеро жителів Київщини”, – сказав Володін.
Він також висловив думку, що справжня боротьба за здоров’я і життя людей ще попереду, адже від ускладнень, викликаних коронавірусом, помирають люди різного віку.
З 1 серпня адаптивний карантин в Україні передбачає поділ всіх регіонів на чотири зони: “зелену”, “жовту”, “помаранчеву” і “червону”, залежно від епідеміологічної ситуації в кожному окремо взятому регіоні. У кожній з епідеміологічних зон встановили різні карантинні обмеження. Найм’якші – в “зеленій” зоні, найбільш жорсткі заборони очікують регіони “червоної” зони.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас