Суд повернув стадіон "Чорноморець" з управління АРМА американській компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд повернув стадіон "Чорноморець" з управління АРМА американській компанії

Фондовий ринок
415
Шевченківський райсуд Києва 26 серпня задовольнив клопотання американської інвесткомпанії Allrise Capital про скасування арешту на нежитлові будівлі Одеського стадіону “Чорноморець” і повернув їй об’єкт з управління Агентства з розшуку та менеджменту активів.
Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на пресслужбу компанії.
“Суд захистив майнові права Allrise Capital як інвестора і покупця стадіону “Чорноморець”. Тепер ми можемо сконцентруватися на розвитку стадіону і почати реалізовувати наші інвестиційні плани”, – заявили в Allrise Capital.
“Ми ретельно вивчили процеси таких справ і надали суду серйозні аргументи на користь Allrise Capital. Держава, очевидно, почала всерйоз дослухатися до проблем реальних інвесторів”, – прокоментувала рішення юридична компанія Moris Group, яка представляє інтереси Allrise Capital Inc. в суді.
31 липня Шевченківський райсуд Києва наклав арешт на нежитлові будівлі стадіону “Чорноморець”.
6 серпня суд задовольнив клопотання прокуратури і передав стадіон в управління АРМА.
16 липня Фонд гарантування вкладів фізичних осіб підписав договір купівлі-продажу Одеського стадіону “Чорноморець”. Покупцем стала компанія ALLRISE CAPITAL зі Сполучених Штатів Америки.
Новий власник Одеського стадіону “Чорноморець” – американська інвестиційна компанія Allrise Capital Inc. – планує інвестувати в стадіон 10 млн доларів, вихід на прибутковість очікують протягом 5 років.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас