Браузер Chrome стане швидшим та зручнішим у користуванні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Браузер Chrome стане швидшим та зручнішим у користуванні

Технології&Авто
1256
Google зробив свій браузер Chrome швидшим та зручнішим. У браузері з’явилась низка нововведень, включаючи спільне використання сторінок за QR-кодом і можливість редагувати PDF-файли безпосередньо у вікні браузера. З’явилась також функція відкриття файлу в окремій вкладці замість поточної при перетягуванні у вікно браузера.
Про це повідомляє Tech Crunch.
Групувати вкладки стане простіше і користувачам буде легше здійснювати серфінг в інтернеті з великою кількістю вкладок. Тепер вкладки можна об’єднувати в групи, привласнюючи їм індивідуальні назви і розгортаючи при необхідності. Ця функція вже пройшла стадію бета-тестувань.
Вкладки на сенсорних пристроях можна зробити більшими, що дозволить їх швидко організовувати і приховувати, а також легше переглядати. При повторному відкритті вкладки користувач може продовжити роботу з того місця, на якому зупинився.
Посилання у веб-браузері надсилати власникам гаджетів на Android стало простіше, бо додаток отримає функцію спрощеного обміну URL-адресами. Така ж можливість з’явиться і в версії Chrome для Windows. Окрім того, розробники заявляють про підготовку модифікації рушія додатку для прискорення завантаження сторінок на 10%.
Очікується, що фонові вкладки браузера менше споживатимуть ресурсів.
За матеріалами:
Ракурс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас