Питання щодо боргів "Південмашу" і заборгованості з зарплат буде вирішене - Зеленський — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Питання щодо боргів "Південмашу" і заборгованості з зарплат буде вирішене - Зеленський

Фондовий ринок
267
Президент України Володимир Зеленський запевняє, що питання щодо боргів виробничого об’єднання (ВО) “Південний машинобудівний завод ім. Макарова” (ВО “Південмаш”, Дніпро) і заборгованості з зарплат буде вирішене.
Про це він повідомив під час робочої поїздки до Дніпропетровської області.
“Ви знаєте, що на “Південмаші” була велика проблема – понад 2 млрд грн боргів, і тому далі розвиватися підприємство вже не могло, не могло нормально працювати. Питання з цими боргами вирішене, тут я вдячний всій нашій команді, і нашим депутатам, які допомагали вирішити питання”, – сказав він на брифінгу в середу під час робочої поїздки до Дніпропетровської області.
Зеленський вказав, що буде вирішене питання боргів із зарплати на “Південмаші”, які наразі становлять понад 220 млн грн.
“Сьогодні Кабінет міністрів вирішить це питання, ми це погодили, домовилися. Тяжко знаходити гроші, але люди важливі”, – підкреслив він.
Верховна Рада прийняла в цілому законопроект №3697, який передбачає виділення Південному машинобудівному заводу імені Макарова 2,3 млрд грн для поповнення статутного капіталу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас