Власникам преміальних карток Mastercard від Креді Агріколь Банку доступна нова бізнес-зала Atmosfera Fly Mastercard lounge — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власникам преміальних карток Mastercard від Креді Агріколь Банку доступна нова бізнес-зала Atmosfera Fly Mastercard lounge

Особисті фінанси
86
Власникам преміальних карток Mastercard від Креді Агріколь Банку доступна нова бізнес-зала Atmosfera Fly Mastercard lounge в аеропорту «Бориспіль» у зоні міжнародних рейсів терміналу D. Розташована вона на третьому поверсі біля бізнес-зали МАУ. Натомість попередня бізнес-зала Mastercard Lounge у терміналі D припиняє свою роботу з 19 серпня 2020 року.
У новій бізнес-залі Atmosfera Fly Mastercard lounge є все для комфортного відпочинку перед вильотом: простір понад 750 квадратних метрів, зручні крісла Flat-bed, панорамний вид, різноманітні страви власної кухні, свіжа преса, комп’ютери з доступом до інтернету, безлімітний Wi-Fi тощо. Автоматичні турнікети при вході мінімізують контакт з людьми та гарантують зручність і безпеку відвідувачам.
Щоб отримати доступ до нової бізнес-зали Mastercard, власникам карток World Elite Mastercard (в пакеті Sommelier), Platinum Mastercard (в пакеті Premium) або Mastercard Platinum (в пакеті Infinite) потрібно здійснити транзакції на суму від 6000 гривень за останні 30 + 5 днів до дати вильоту. Звертаємо увагу на те, що останні 5 робочих днів перед вильотом, а також вихідні не враховуються.
Нагадуємо, що власникам преміальних карток Mastercard від Креді Агріколь Банку в аеропорту «Бориспіль» доступні також й інші переваги: стійка прискореної реєстрації та здачі багажу, Fast Line на виліт та на приліт для проходження контролю авіаційної безпеки. Дізнатися більше про можливості своєї картки можна у персонального менеджера Креді Агріколь або у бота @MastercardUkraine у месенджері Facebook.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас