Єгипет посилив правила в'їзду для туристів по всій країні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єгипет посилив правила в'їзду для туристів по всій країні

Особисті фінанси
2025
Уряд Єгипту посилив правила в’їзду для туристів на всій території країни. З 1 вересня в’їзд буде дозволений туристам за наявності негативного ПЛР-тесту.
Про це повідомляє CNN.
За словами прем’єр-міністра Єгипту Мустафи Мадбулі, таке рішення було ухвалено у зв’язку зі збільшенням кількості випадків коронавірусу в деяких країнах.
“Ми прагнемо забезпечити здоров’я людей, які прибувають в країну, і громадян Єгипту, тому ми домовилися, що будь-який мандрівник, який прибуває в країну, повинен пройти тестування”, – сказав Мадбулі.
Нагадаємо, в Єгипті ще з 8 серпня було введено обов’язкову наявність негативного ПЛР-тесту на коронавірус для туристів. Однак раніше був дозволений в’їзд без тесту в такі курортні міста, як Шарм-еш-Шейх, Хургада, Таба, Марса-Алам і Мерса-Матрух. Зараз правила будуть діяти на всій території країни.
Зазначимо, в Єгипті станом на 20 серпня зафіксовано майже 97 тисяч випадків коронавірусу. При цьому за минулу добу підтверджено 161 новий випадок захворювання.

Довідка Finance.ua:

  • Єгипет зараз перебуває в списку країн “зеленої зони”, що дає можливість не проходити двотижневу самоізоляцію після прибуття в Україну.
Читайте важливі поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас