"Ціни низькі": в яку країну найдешевше летіти на відпочинок наприкінці серпня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Ціни низькі": в яку країну найдешевше летіти на відпочинок наприкінці серпня

Особисті фінанси
2625
Ціни на тури в Єгипет у другій половині серпня – особливо низькі. І в цілому відпочинок там в цей період вважається не тільки одним з найдоступніших за ціною, якщо порівнювати з вартістю відпустки в Туреччині, Чорногорії або Хорватії, але і взагалі найдешевшим.
Про це говорить директор “Аполло-тур” Андрій Демура. За його словами, поки що Єгипет залишається дуже вигідним за ціною напрямком для українців.
“Це найдешевший напрямок на цю мить. Тури в Єгипет дорожчатимуть з осені, десь з початку жовтня. Тоді якраз закінчиться сезон відпочинку в країнах-конкурентах – Болгарії, Чорногорії, Хорватії”, – прогнозує експерт.
З теплих недорогих країн станом на початок жовтня залишаться тільки Туреччина і Єгипет, додає він.
“Зараз тур в пристойний п’ятизірковий готель можна взяти з перельотом за 300-350 доларів на 7 ночей. Це дійсно дуже дешево. А ось у жовтні такий же тур коштуватиме 500-600 доларів”, – каже Андрій Демура.
Тут, як і зазвичай, присутній фактор сезонності – зараз в Єгипті досить спекотно, а ближче до осені погода буде більш комфортною для відпочинку.
“З багатьох країн, звідки раніше в країну приїжджали туристи, поки що не літають. Тому місцевим готелям заповнюватися складніше. Відповідно, вони дають більше спецпропозицій, акцій і знижок”, – говорить Андрій Демура.

Отримати гроші швидко на відпочинок 💸

Які пропозиції щодо турів у Єгипет є в другій половині серпня. Турагентство “Поїхали з нами” пропонує відпочинок на 7 ночей в чотиризірковому готелі Шарм-ель-Шейха з харчуванням за системою “все включено” за 14 тисяч гривень, а в Хургаді – за 16 400 гривень за двох дорослих.
Туроператор “JoinUp!” пропонує відпочинок у тризірковому готелі Шарм-ель-Шейха на двох наприкінці серпня за 14 800 гривень на 7 ночей. У такому турі також пропонується харчування за системою “все включено”.
“Наші тури по Шарм-ель-Шейху стартують від 11 000 гривень на двох на 7 ночей. Відпочинок в Хургаді від 15 000 гривень”, – відзначають в “Аполло-тур”.
У туроператора “Tez Tour” відпочинок на 7 ночей в тризірковому готелі Шарм-ель-Шейха в 3 кілометрах від старого міста (зі сніданком і вечерею) коштує 18 600 гривень на двох. Водночас тижневий відпочинок в чотиризірковому готелі цього ж курорту пропонується за 19 тисяч на двох. У всі пропозиції входить переліт туди і назад, трансфер в готель і назад, медстраховка та проживання.
Читайте важливі поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас