Смартфон ZTE Axon 20 5G з підекранною камерою з'явився на офіційному зображенні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфон ZTE Axon 20 5G з підекранною камерою з'явився на офіційному зображенні

Технології&Авто
406
Анонс ZTE Axon 20 5G, першого в світі смартфона з фронтальною камерою, розташованою безпосередньо під самим дисплеєм, заплановано на 1 вересня. У Мережі з’явилося офіційне зображення, що дозволяє поглянути на пристрій з фронтального і тильного боку.
За даними ресурсу Gizmochina, фронтальна камера пристрою використовує датчик компанії Visionox. Раніше апарат з’явився в базі Китайського агентства з регулювання телекомунікацій (TENAA), завдяки чому стали відомі деякі технічні характеристики смартфона. Днем раніше зображенням лицьового боку пристрою поділився президент підрозділу мобільних пристроїв ZTE Ні Фей (Ni Fei). Сьогодні він же опублікував високоякісний рендер, що демонструє смартфон з обох боків.
Смартфон ZTE Axon 20 5G з підекранною камерою з'явився на офіційному зображенні
На жаль, через особливості зображення неможливо зрозуміти товщину рамок екрана смартфона. Навіть при освітленні рендера це питання не прояснюється. Раніше повідомлялося, що пристрій отримає 6,92-дюймовий OLED-екран. Оскільки камера у у гаджета буде підекранною, ZTE Axon 20 5G стане смартфоном, у якого повністю відсутній «чубчик».
Смартфон ZTE Axon 20 5G з підекранною камерою з'явився на офіційному зображенні
Сканер відбитків пальців також інтегрований в сам дисплей. Роздільна здатність екрана – 2460 × 1080 пікселів (Full HD+). Інформації про те, яка в нього буде частота оновлення, поки немає. На правому боці пристрою розташовані кнопки управління гучністю, а також кнопка ввімкнення/вимкнення смартфона.
На тильній стороні апарата є прямокутний блок з основною камерою. Вона характеризується чотирма модулями, а також доповнюється LED-спалахом. Роздільна здатність основного модуля становить 64 мегапікселі. На додачу до нього використовується один 8-Мп датчик і два сенсори з роздільною здатністю 2 Мп.
В якості операційної системи новинка буде використовувати Android 10. Очікується, що апарат буде представлений в кількох конфігураціях і зможе запропонує до 12 Гбайт ОЗУ і до 256 Гбайт ПЗУ. Крім того, пристрій оснащений слотом для карт пам’яті microSD. Смартфону також приписують батарею ємністю 4120 мА·год і підтримку швидкої зарядки.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас