Facebook об'єднає чати Instagram і Messenger в оновленні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook об'єднає чати Instagram і Messenger в оновленні

Технології&Авто
387
Компанія Facebook тестує інтеграцію чатів Instagram і Messenger. На це звернули увагу редактори видання The Verge: користувачі пристроїв iOS і Android в США отримали відповідні повідомлення в додатку Instagram.
На екрані оновлення пропонується натиснути клавішу “оновити”. Щойно користувач це зробить, звичайний значок DM в правому верхньому куті Instagram буде замінений логотипом Facebook Messenger.
“В Instagram з’явився новий спосіб обміну повідомленнями зі списком функцій, що включає “новий барвистий вигляд для ваших чатів”, більше смайликів-реакцій, функцію змахування для відповіді і “чат з друзями, які використовують Facebook” – таке повідомлення з’явилося на екрані оновлення додатку Instagram.
Facebook об'єднає чати Instagram і Messenger в оновленні
У The Verge відзначили, що чати стали яскравішими, а повідомлення відправника змінюють колір при прокручуванні, як і в Facebook. При цьому сама функція поки що не працює, відправити повідомлення користувачам Facebook з Instagram не можна.
Про плани уніфікації платформ Messenger, Instagram і WhatsApp компанія заявила ще в 2019 році. Таким чином, користувачі зможуть спілкуватися між собою, не перемикаючись між месенджерами. Генеральний директор Facebook Марк Цукерберг також заявив про бажання впровадити в систему наскрізне шифрування.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас