Apple планує ввести пакети послуг Apple One, які об'єднують кілька сервісів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple планує ввести пакети послуг Apple One, які об'єднують кілька сервісів

Фондовий ринок
310
Apple Inc. має намір ввести ряд пакетів послуг, які дадуть можливість її клієнтам підписатися відразу на кілька цифрових сервісів при економії на щомісячній оплаті.
Про це повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на обізнані джерела.
За їхніми словами, Apple оголосить про програму, яка отримала назву Apple One, на початку жовтня разом з поданням наступної лінійки iPhone.
Впровадження пакетів послуг, як очікується, буде стимулювати клієнтів Apple використовувати більше сервісів компанії, що має позитивно позначитися на її доходах.
Як зазначають джерела, Apple планує кілька рівнів пакетів послуг. Базовий пакет включатиме сервіси Apple Music і Apple TV+, а в більш дорогі варіанти будуть додаватися ігровий сервіс Apple Arcade, новинний Apple News+, а також розширене хмарне сховище iCloud.
Ціна пакету послуг буде нижчою, ніж сукупна вартість доступу до сервісів окремо. Передбачається, що економія для користувачів складе від $2 до $5 на місяць.
За словами джерел, Apple також готує нову підписку на сервіс віртуального фітнесу, яким можна буде користуватися як з iPhone і iPad, так і через Apple TV. Цей сервіс, ймовірно, ввійде в найдорожчий пакет поряд з іншими послугами Apple.
Пакети послуг, які готує компанія, як очікується, матимуть функцію сімейного доступу, відповідно до якої всіма сервісами в рамках одного пакету зможуть користуватися до 6 осіб.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас