Глава Xiaomi заявив про продовження розробки власних процесорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава Xiaomi заявив про продовження розробки власних процесорів

Технології&Авто
578
Перше покоління «домашніх» чіпів лінійки Surge Xiaomi представила три роки тому, але ажіотаж навколо розробки фірмових процесорів з часом вщух. Втім, компанія не планує відмовлятися від випуску мобільних платформ і продовжує роботу в цьому напрямку – про це вже повідомив її засновник.
Генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь, відповідаючи на запитання журналістів щодо долі лінійки процесорів Surge, заявив, що компанія не відмовляється від подальшого розвитку власної платформи і робить все можливе, щоб не розчарувати фанатів бренду. Він також запевнив, що компанія поділиться новою інформацією про розробку, коли їй буде що анонсувати.
Якихось технічних деталей, пов’язаних з наступним чіпом лінійки, глава вендора не розкрив. Xiaomi Surge S1 був восьмиядерним 28-нм процесором, архітектура якого була представлена ​​чотирма ядрами Cortex-A53 (2,2 ГГц) і чотирма аналогічними, але з частотою 1,4 ГГц. В якості графічного прискорювача виробник використовував ARM Mali-T860. Першим і єдиним смартфоном компанії на базі Surge S1 став Xiaomi Mi 5C. Дата можливої ​​появи наступної новинки бренду, оснащеної фірмовим процесором, невідома.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас