День фінансів, 10 серпня: Приват дозволяє «купувати обличчям», американці витратять $10 млн на стадіон, українці вибрали улюблені легковики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 10 серпня: Приват дозволяє «купувати обличчям», американці витратять $10 млн на стадіон, українці вибрали улюблені легковики

629
Понеділок, 10 серпня. Перший день тижня приніс нам новини про перші біометричні POS-термінали і перші плани американців на стадіон «Чорноморець».
«Покупки обличчям». ПриватБанк запустив перші в Україні біометричні платіжні POS-термінали з технологією FacePay24, яка дозволяє оплачувати покупки обличчям.
День фінансів, 10 серпня: Приват дозволяє «купувати обличчям», американці витратять $10 млн на стадіон, українці вибрали улюблені легковики
Заплатити обличчям (як би дивно це не звучало) людина зможе, навіть якщо забула вдома телефон або гаманець. Сьогодні оплата обличчям доступна на 260 POS-терміналах Android PAX, але до кінця року ПриватБанк обіцяє встановити в Україні 7700 біометричних POS-терміналів.
$10 млн на стадіон. Американська інвестиційна компанія «Allrise Capital Inc.», яка придбала стадіон «Чорноморець» (Одеса) 22 травня 2020 на аукціоні Фонду гарантування вкладів за 193,8 млн грн, планує інвестувати $10 млн у стадіон. Запитаєте, навіщо їм це? CEO компанії «Allrise Capital Inc.» Руслан Зинуров розповів про завдання компанії і про час, протягом якого планують вивести об’єкт на рівень прибутковості.
Позбуваємося зношених банкнот легко. Національний банк дозволив приймати і передавати зношені банкноти для дослідження в НБУ не тільки уповноваженим банкам, а й усім іншим українським банкам. Постанова набирає чинності вже з 1 вересня.
Нафтогаз, почім газ для народу? Група Нафтогаз розширює свої позиції у продажу природного газу для населення в зв’язку з завершенням дії режиму покладання спеціальних обов’язків на ринку природного газу (ПСО). Компанія вже озвучила ціни для побутових споживачів на серпень.
500 мобільних відділень Укрпошти. Держпідприємство до кінця року запустить 500 нових пересувних поштових відділень (це поштове відділення, яке приїжджає в невеликі села і хутори з населенням у 2000 жителів) в шести областях. Йдеться про Київську, Одеську, Херсонську, Закарпатську, Черкаську та Чернівецьку області. Більше про послуги, які зможуть надавати пересувні відділення.
Коли метр – це 55 тис. Або про ціни на новобудови столиці. Найдорожчі квартири Києва в новобудовах продають у Печерському районі. Тут вартість квадратного метра в липні становила 55 647 грн. Друге місце у Шевченківського району – 35 472 грн за кв. м. Цього місяця «бронзу» взяв Голосіївський район, де середня ціна становить 30 681 грн за кв. м.
Популярні в Україні легковики. За сім місяців з початку року в Україні першу реєстрацію пройшли 219,1 тис. легкових автомобілів. З цієї кількості: нових – 45,5 тис. шт. і 173,6 тис. шт. – імпортованого секонд-хенду. У ТОП-10 нових легкових авто лідерство у RENAULT Duster – 3041 шт. Серед ТОП-10 вживаних легкових авто перше місце у VOLKSWAGEN Passat – 9520 шт. За посиланням ми сховали інших з ТОПів.
Для вас і ваших подорожей. 😉 Цей 2020 рік так і натякає, що саме час піднятися на Говерлу, відвідати Олешківські піски, побувати в Запоріжжі або ж поїхати на Кінбурнську косу. Одне слов – подорожувати по Україні. А чому б не влаштувати собі челендж і відзначати місця, які відвідуєте? Для цього ми готові просто подарувати вам кілька скретч карт «Моя рідна Україна». Щоб мати шанс отримати одну і собі:
  • Будьте підписником нашого телеграм-каналу @Finance_ukr.
  • Натисніть на кнопку «Хочу подарунок» в цьому пості на каналі.
    Все. Як бачите, насправді дуже просто!

    Вже 21 серпня журі неупереджений бот, перед святковими вихідними з нагоди Дня Незалежності України, волею випадку вибере трьох переможців. Їхні прізвища оголосимо того ж дня о 12:00.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас