День фінансів, 7 серпня: протистояння Мін'юсту США і Коломойського, новий заступник Шевченка, правила в'їзду в Єгипет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 7 серпня: протистояння Мін'юсту США і Коломойського, новий заступник Шевченка, правила в'їзду в Єгипет

514
У п’ятницю, 7 серпня, ми пропонуємо вам дізнатися відповідь Коломойського Мін’юсту США, прізвище нового заступника Шевченка і способи додаткового заробітку.
Призначення нового заступника голови НБУ. Сьогодні Рада Нацбанку призначила заступником голови Національного банку Олексія Шабана. Він відповідатиме за діяльність блоку “платіжні системи та грошовий обіг”. Його кандидатуру для призначення на цю посаду подав сам голова НБУ – Кирило Шевченко.
Протистояння Мін’юсту США і Коломойського. Міністерство юстиції США звинуватило українського олігарха Ігоря Коломойського у розкраданні мільярдів доларів з ПриватБанку. Там запевняють, що величезна кількість компаній відмивали ці гроші в США і в усьому світі.
День фінансів, 7 серпня: протистояння Мін'юсту США і Коломойського, новий заступник Шевченка, правила в'їзду в Єгипет
У свою чергу, Коломойський зазначив, що всі кошти, про які говорить американське відомство, були інвестовані з власних доходів. Напишіть у коментарі – кому вірите ви? 🤔
Єгипет змінив правила в’їзду. Єгипет посилив контроль для осіб, які в’їжджають на територію країни. Так, з 8 серпня громадянам, які прибувають до Єгипту морським, повітряним або наземним шляхом, потрібно буде надати негативний результат на тест COVID-19, зроблений не раніше ніж за 72 години до в’їзду. Обмеження не стосуватимуться в’їзду в Шарм-ель-Шейх, Хургаду, Табу, Марса Алам і Мерса-Матрух.
Мінімалку точно підвищать. На сайті Ради з’явився текст законопроєкту про підвищення мінімальної зарплати в Україні. Його автором виступив Президент України Володимир Зеленський. Згідно з проєктом Закону, “мінімалку” підвищать з 1 вересня до 5 000 гривень. Нагадаємо, зараз розмір мінімальної зарплати – 4723 грн.
А якщо вам гроші потрібні тут і зараз, то пропонуємо матеріал, в якому розповідаємо, як заробити. Журналісти Finance.ua вивчили кілька бірж фрилансерів, а також сайтів з працевлаштування і зробили добірку робіт, виконання яких не вимагає ані дипломів, ані досвіду.

Як заробити без дипломів, досвіду і рекомендацій тут і зараз? Не Гербалайф 😉

Тарифи на воду в столиці. У КМДА запевняють, вартість холодної води та водовідведення цього року не зросте. Як зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, “коли економічні наслідки пандемії і людям дуже важко матеріально, підвищувати тариф не можна”.
Якщо оскаржувати штраф за перевищення швидкості. Поки МВС хоче збільшити кількість камер автофіксації і штрафувати через них за всі порушення… Юристи стверджують, що штраф за перевищення швидкості, зафіксований радаром TruCam, можна оскаржити в Управлінні патрульної поліції в областях і Києві, і в районному суді. Зробити це можна протягом 10 днів з моменту вручення постанови. Про підстави для оскарження такого штрафу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас