Інвестори старшого віку вважають за краще вкладення в золото, молодші - в біткойни - JPMorgan — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестори старшого віку вважають за краще вкладення в золото, молодші - в біткойни - JPMorgan

Особисті фінанси
560
Експерти JPMorgan Chase & Co. відзначають істотні відмінності в поведінці роздрібних інвесторів в залежності від віку при загальному зростанні їхньої активності.
В цілому інвестори шукають альтернативи традиційним вкладенням, йдеться в огляді, підготовленому командою аналітиків JPMorgan на чолі з Ніколаосос Панігіртзоглу. Однак якщо старші інвестори вважають за краще вкладення в золото, то молоді – в біткойни.
Мілленіали активно скуповують акції, особливо технологічних компаній, тоді як літні інвестори продають акції, зазначають експерти.
“Інвестори старшого віку продовжують направляти свої гроші до фондів облігацій, попит на які залишався сильним як у червні, так і в липні”, – йдеться в огляді.
Збільшення активності роздрібних інвесторів проявляється також в 46%-ному підйомі глобального фондового ринку в порівнянні з березневими мінімумами, в зростанні попиту на ETF, забезпечені золотом, а також підвищення вартості криптовалют.
За останні п’ять місяців відзначений істотний приплив коштів у ETF, забезпечені як золотом, так і біткойнами, оскільки і старі, і молоді інвестори прагнуть до вкладень в “альтернативну валюту” на тлі ослаблення долара, зазначається в огляді.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас