Сплачуйте зручно з QR-кодом в мобільному додатку Forward online — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сплачуйте зручно з QR-кодом в мобільному додатку Forward online

Особисті фінанси
20
Forward Bank активував в мобільному додатку Інтернет-банку Forward online можливість здійснювати перекази та оплати за допомогою QR-коду.
Отже, відтепер користувачі мобільного додатку Forward online можуть використовувати QR-код для здійснення переказів коштів із рахунку на рахунок, а також сплачувати за товари та послуги, зокрема для оплати державних, адміністративних та комунальних послуг тощо. Опція сканування QR-коду доступна в основному Меню додатку та в «Переказах на вільні реквізити» в розділі «Платежі». Реквізити отримувача при успішному скануванні заповнюються автоматично, але за необхідності їх можна редагувати. Дана опція доступна також з меню Force Touch для власників гаджетів з ОС iOS.
Платежі за допомогою QR-коду в Forward online відповідають вимогам Національного банку України, що максимально знижує ймовірність здійснити платіж за некоректними реквізитами.
Для користування новою опцією Інтернет-банку потрібно оновити мобільний додаток в App Store/Play Market. Користуйтеся Forward online із задоволенням!
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас