Ідея Банк одним із перших долучився до Системи електронних платежів Національного банку України у режимі 23/7 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк одним із перших долучився до Системи електронних платежів Національного банку України у режимі 23/7

Особисті фінанси
34
Із 3 серпня Ідея Банк одним із перших серед українських банків долучився до Системи електронних платежів Національного банку України у розширеному регламенті роботи в режимі 23/7.
Це означає, що відтепер система доступна для проведення міжбанківських платежів 23 години на добу 7 днів на тиждень.
А отже – клієнти банку отримають можливість проводити чутливі до часу платежі (оплата податків та інші – у державний бюджет), а також сприятиме майже цілодобовому доступу клієнтів до фінансових послуг та зростанню частки безготівкових розрахунків.
Ідея Банк зацікавлений у якісному обслуговуванні своїх клієнтів. Ми проаналізували найбільш часті операції, які проходили в неробочий час, та ухвалили запровадити такий режим роботи СЕП:
  • Повне функціонування СЕП буде забезпечено з 08.00 до 19.00 год. у робочі дні
  • З 19.00 до 08.00 год, а також у вихідні та святкові дні буде забезпечено роботу виключно в частині прийому платежів та зарахування на рахунки клієнтів.
Звичайно, робота СЕП буде коригуватись залежно від вимог ринку та потреб клієнта. Вказаний перехід є першим етапом до переходу СЕП на цілодобовий режим роботи.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас