На "Укроборонпром" чекає зміна керівництва: Абромавічус розкрив плани — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На "Укроборонпром" чекає зміна керівництва: Абромавічус розкрив плани

Фондовий ринок
502
Нова команда концерну “Укроборонпром”, який позбудеться 23 підприємств, продовжить роботу, але генеральний директор Айварас Абромавічус може змінити посаду. Про це розповів сам Абромавічус за підсумками зустрічі в Офісі президента.
“Команда буде працювати далі, я також буду працювати далі, і ми скоро побачимо на якій посаді”, – сказав Абромавічус.
Абромавічус нагадав, що спочатку йшов на посаду гендиректора тільки на два-три місяці, щоб почати фінансовий аудит, розробити стратегічні документи і привести нову команду.
“За 11 місяців ми ввели майже 70 професійних людей в концерн з 260 осіб. Всі заступники генерального директора абсолютно нові люди, і [ми] поміняли майже 30 керівників найбільших підприємств. Зараз я вже 11 місяців на цій посаді, і це втричі або вчетверо більше, ніж я планував і які були домовленості особисто з Президентом”, – сказав гендиректор “Укроборонпрому”.
За даними українських ЗМІ, раніше розглядалося питання можливого повернення Абромавичуса до наглядової ради держконцерну. Він вже очолював його з початку червня до кінця серпня 2019 року, коли президент Володимир Зеленський призначив його гендиректором “Укроборонпрому”. Тоді Абромавічус зазначив, що це рішення було вимушеним через негативні процеси, що почалися, і він буде очолювати компанію до відбору нового керівника на конкурсі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас