Кабмін врегулював запуск програми авторизованих економічних операторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін врегулював запуск програми авторизованих економічних операторів

Казна та Політика
293
Кабінет міністрів 29 липня 2020 року врегулював всі формальності для запуску програми авторизованих економічних операторів (АЕО) в Україні.
Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.
“Кабінет міністрів прийняв постанову “Деякі питання функціонування авторизованих економічних операторів”, розроблену Мінфіном спільно з Держмитслужбою, чим врегулював всі формальності для запуску програми АЕО в Україні”, – йдеться в повідомленні.
Рішенням уряду затверджено процедуру і алгоритм проведення оцінки відповідності критеріям авторизованого економічного оператора (АЕО), форми документів, які повинні подаватися підприємствами і видаватися митними органами для отримання статусу АЕО.
Впровадження програми АЕО сприятиме наданню істотних спрощень митних формальностей для підприємств з високим ступенем довіри, що дозволить реалізувати майбутнє взаємне визнання статусу АЕО уповноваженими органами інших держав, надасть можливість українським підприємствам брати участь у формуванні безпечних ланцюгів поставок товарів і сприяти підвищенню їх конкурентоспроможності на зовнішніх ринках.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас