Найстаріша збройова компанія світу оголосила про банкрутство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найстаріша збройова компанія світу оголосила про банкрутство

Фондовий ринок
2439
Найстаріший американський виробник зброї Remington подав заяву про банкрутство. Раніше компанія вже оголошувала себе банкрутом в 2018 році. Тепер Remington накопичив борги в розмірі 250 мільйонів доларів, пише Bloomberg.
Нова заява про банкрутство була подана до суду. Вона передбачає реорганізацію і фінансове оздоровлення підприємства, дозволяючи уникнути його ліквідації та розпродажу активів. Після подання заяви компанія продовжить діяльність під наглядом і зможе обслуговувати борги.
Представники Remington заявили, що продажі за останні чотири роки скоротилися в два рази – до 437,5 млн доларів.
Компанія Remington була заснована в 1816 році Еліфалетом Ремінгтоном. За свою 200-річну історію фірма поставляла зброю на поля громадянської війни в США і обох світових воєн.
Нагадаємо, ще в червні найбільша в США мережа роздрібної торгівлі Walmart тимчасово прибрала з полиць деяких своїх магазинів вогнепальну зброю і боєприпаси. Таке рішення було ухвалено у зв’язку з випадками мародерства, якими супроводжуються протести, що спалахнули в США після смерті афроамериканця Джорджа Флойда в Міннеаполісі (штат Міннесота). Протести досі тривають в деяких штатах.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас