Експерти прогнозують зростання цін на відпочинок у Туреччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти прогнозують зростання цін на відпочинок у Туреччині

Особисті фінанси
2817
Після відновлення авіасполучення між Туреччиною і Росією ціни на турецькі готелі можуть піднятися.
Про це розповів президент Української асоціації туристичних агентств Антон Рудич.
“Для початку, лайфхак сьогоднішнього дня – Росія відкриває авіасполучення з Туреччиною, відповідно, з 10 числа (серпня – Delo.ua) полетять вони на курорти. Першого (серпня – Delo.ua) – в Стамбул полетять, з 10-го полетять вже на курорти. Відповідно, за логікою речей, це повинно привести до більшої заповнюваності готелів і можливого підвищення цін на готелі, в зв’язку з підвищенням попиту і появою ще такої великої країни. Тому тим, хто планує їхати до Туреччини, рекомендую потурбуватися про це вже зараз. Щоб отримати найкращі готелі і найкращі ціни”, – порадив Рудич.
За його словами, сам відпочинок у туристичних країнах не настільки змінився, щоб турист мав сам щось передбачити.
“Насправді, це передбачили і ці туристичні країни – Туреччина, Єгипет – і авіакомпанії. Всі вони подбали про те, щоб відпочинок був максимально безпечним, і це демонструють, показують всім туристам. Тому, такого чогось кардинального робити не треба. Страховки зараз покривають “ковід”. Треба дивитися, звісно, конкретну страховку, але там є зазвичай дві опції, і вони обидві нормальні. Крім того, припустимо, в Туреччині, програма, при якій, не дай Бог, якщо ви захворіли, виявили ознаки – вас ізолюють в готелі, роблять все безкоштовно”, – розповів Рудич.
За його словами, в такому випадку турист два тижні живе в готелі безкоштовно, отримує лікування, йому переносять зворотний виліт, і фінансових витрат турист не несе. У готелі його годують і напувають, про це подбали сторони, що приймають.
“Екскурсії проводитимуться з підвищеними заходами безпеки… Те, що ми бачили, коли були в Туреччині – в автобусах сидять через один – одна людина на сидіннях, якщо це, звичайно, не сім’я. Тобто, соціальна дистанція зроблена так, щоб зменшити ризик зараження”, – зазначив Рудич.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас