У Дніпрі викрили "чорних ріелторів", які заволоділи 11 об'єктами нерухомості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Дніпрі викрили "чорних ріелторів", які заволоділи 11 об'єктами нерухомості

Казна та Політика
808
У Дніпрі викрили організаторів схеми незаконного заволодіння нерухомістю за підробленими документами, на їхньому рахунку – 11 об’єктів, в тому числі квартири, недобудови, земля і АЗС. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Дніпропетровській області.
“До складу групи входило шестеро осіб, серед яких – організатор, “чорні ріелтори”, пособники і безпосередні виконавці злочину. Під час досудового розслідування встановлено, що жертвами їхньої злочинної діяльності ставали літні люди та особи з алкогольною або наркотичною залежністю”, – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що 28 липня правоохоронці провели 15 санкціонованих обшуків, в ході яких у підозрюваних вилучили вогнепальну зброю, речі і документи, комп’ютерну техніку, флеш-накопичувачі, мобільні телефони, підроблені паспорти, документи і печатки, які підтверджують їхню причетність до злочинів.
“Досудове розслідування по ч. 4 ст. 358 (підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут або використання підроблених документів, печаток, штампів) і ч. 3, 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України триває. Зараз трьом особам вже повідомлено про підозру за цими статтями. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою”, – додали в поліції.
Фігурантам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас