Кабмін затвердив фінплан «Укрзалізниці» на 2020 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив фінплан «Укрзалізниці» на 2020 рік

Фондовий ринок
183
Кабінет Міністрів України затвердив консолідований фінансовий план Публічного акціонерного товариства “Укрзалізниця” на поточний рік.
Про це повідомляється на урядовому порталі.
Не більше ніж 47 тисяч гривень на людину. Встановлюється, що на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, та до завершення місяця, в якому скасовується карантин, витрати на оплату праці голови та членів правління, а також винагорода голови та членів Наглядової ради не можуть перевищувати 47 230 гривень (на одну особу).
«Після скасування карантину витрати на оплату винагороди голови та членів наглядової ради не можуть перевищувати максимально допустимого розміру, визначеного Порядком визначення умов оплати послуг і компенсації витрат членів наглядових рад державних унітарних підприємств та господарських товариств, у статутному капіталі яких понад 50 відсотків акцій (часток) належать державі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 липня 2017 №668», – йдеться в повідомленні.
Виплата дивідендів. Кабінет Міністрів схвалив розроблений Міністерством інфраструктури законопроєкт про відстрочку з виплати дивідендів «Укрзалізницею”. “Укрзалізниця” є публічним акціонерним товариством, 100% акцій якого належать державі.

Довідка Finance.ua:

  • Компанія входить до переліку держпідприємств, що не підлягають приватизації.
  • Українська залізниця забезпечує 82% вантажних і близько 50% пасажирських перевезень, здійснюваних усіма видами транспорту.
  • За обсягами вантажних перевезень Українська залізниця посідає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись тільки залізницям Китаю, Росії та Індії.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас