Телеведуча задекларувала чверть мільярда гривень річного доходу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Телеведуча задекларувала чверть мільярда гривень річного доходу

Казна та Політика
8857
Телевізійна ведуча задекларувала 261,6 млн гривень доходу, отриманого за 2019 рік. До числа рекордсменів шоу-бізнесу також увійшли футболіст з 24,5 млн гривень доходу і співак, який заробив 15,3 млн гривень.
Про це повідомляє прес-служба Державної податкової служби України.
За даними прес-служби, зірки естради, музиканти, шоумени, ведучі та спортсмени задекларували доходи, отримані в 2019 році, на загальну суму 766 млн гривень.
Як зазначили в податковій, більшість відомих людей, які займаються артистичною і художньою діяльністю, зареєстровані в рамках такої діяльності приватними підприємцями, однак законодавством передбачені випадки, коли і вони подають декларації про майновий стан і доходи.
Так, публічними особами за підсумками минулого року задекларовано до сплати податку на доходи фізичних осіб в сумі понад 56 млн гривень, військового збору – майже 7 млн ​​гривень.
Загалом в Україні за підсумками деклараційної кампанії – 2020 майже 8 тис. осіб задекларували доходи в розмірі понад 1 млн гривень. При цьому 3 осоюи вказали доходи в сумі понад 1 млрд гривень. Це – два жителі Києва і один – Дніпра.
В цілому мільйонерами задекларовано отриманий дохід в сумі 68,3 млрд гривень і визначено до сплати майже 2 млрд гривень податкових зобов’язань.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас