Офіційно представлено новий розумний годинник Xiaomi Amazfit Bip S Lite — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Офіційно представлено новий розумний годинник Xiaomi Amazfit Bip S Lite

Фондовий ринок
1545
Модель розумного спортивного годинника Xiaomi Amazfit Bip S виявилася дуже вдалою і затребуваною на ринку. Однак деяких користувачів відлякує ціна пристрою, яка становить 80-90 доларів. Компанія Сяомі вирішила випустити «легшу» версію годинника, яка коштує трохи дешевше, але і трохи поступається за своїм функціоналом.
Що радує, так це збереження розмірів пристрою. “Урізана” модель зберегла TFT-дисплей діагоналлю 1,28 дюйма, його роздільна здатність становить 126х126 пікселів.
А ось кількість доступних режимів скоротилася з 10 до 8. Користувачі можуть відстежувати свої досягнення в бігу на вулиці і на біговій доріжці, фрістайлі, їзді на велосипеді в приміщенні і на відкритому повітрі, заняття йогою, на еліптичних тренажерах.
Корпус розумного годинника Xiaomi є водонепроникним. Виробник стверджує, що пристрій витримує тиск в 5 АТМ, тому його можна занурювати на глибину до 50 метрів.
За автономність відповідає акумулятор ємністю 200 мАг, заряду якого вистачить на 30 днів роботи при середньому навантаженні. Це, до речі, на 14 днів більше, ніж у більш дорогої моделі розумного годинника Xiaomi Mi Watch Color, яка при ємності в 420 мАг здатна протриматися без підзарядки всього два тижні.
Годинник Amazfit Bip S Lite отримав 40 вбудованих циферблатів з двома користувацькими віджетами. Компанія обіцяє, що поступово користувачі отримають більше 150 циферблатів, оновлення яких буде відбуватися по повітрю (OTA).
Синхронізувати новий смарт-годинник Xiaomi можна буде зі смартфонами, які працюють як на ОС Android, так і iOS. При цьому годинник буде інтегрований в систему Personal Activity Intelligence (PAI) Huami, завдяки чому користувачі отримають можливість відстежувати особисту фізичну активність, загальний стан свого здоров’я і навіть моніторити роботу серця.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас