СБУ виявила мільйонні розкрадання під час реконструкції "Борисполя" (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ виявила мільйонні розкрадання під час реконструкції "Борисполя" (фото)

Кримінал
571
Служба безпеки задокументувала масштабне розкрадання державних коштів, виділених на реконструкцію міжнародного аеропорту “Бориспіль”. За попередньою оцінкою, було привласнено майже 37 млн гривень.
Про це повідомили у СБУ.
Там розповіли, що 2017 році менеджмент приватної фірми виграв тендер на будівництво багаторівневого паркінгу в аеропорту.
“Бізнесмени підозрюються у фальсифікації документів щодо обсягів виконаних робіт та використанні суб’єктів господарювання з ознаками фіктивності, що дозволило перевести у готівку та привласнити майже 37 мільйонів гривень”, – повідомили у СБУ.
Наразі силовики проводять обшуки в офісах та за місцями проживання бізнесменів. У помешканні одного із них вилучили близько 60 тисяч доларів та понад 1,5 млн гривень.
СБУ виявила мільйонні розкрадання під час реконструкції "Борисполя" (фото)
“Наразі за всіма адресами проведення обшуків описується та вилучається фінансово-господарська документація, що підтверджує протиправну діяльність фігурантів”, – додали в СБУ.
Кримінальне провадження відкрито за двома статтями – ухилення від сплати податків та привласнення/розтрата майна в особливо великому розмірі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас