FlixBus об'єднав рейсами Україну, Польщу та країни Балтії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FlixBus об'єднав рейсами Україну, Польщу та країни Балтії

Фондовий ринок
528
Європейський автобусний лоукостер FlixBus запустив два нові міжнародні рейси з України: Київ-Краків-Прага і Київ-Вільнюс. Лінія компанії зв’язала Україну з країнами Балтії, в яких FlixBus нещодавно відкрив свої перші маршрути.
Лінії об’єднали три регіони FlixBus у Східній Європі: Україну, Польщу та країни Балтії. Це відкриває можливості для подорожей з пересадками завдяки гнучкості формування маршруту. Так, з Вільнюса, Кракова і Праги для українських пасажирів відкриваються рейси в сотні європейських міст.
Приклад. Зробивши пересадку у Вільнюсі, можна доїхати до 11 міст Литви, Латвії, Польщі та Німеччини, включаючи Ригу, Берлін, Варшаву, Познань. З Кракова можна дістатися прямими рейсами в Чехію, Словаччину, Німеччину, Хорватію, Угорщину та Нідерланди – всього понад 60 міст по всій Європі. Прага, яка є великим транспортним хабом FlixBus, надає рейси майже за 250 напрямками 18 країн Європи.
Лінія Київ-Вільнюс відправляється щодня з Києва о 19:20 і прибуває в аеропорт Вільнюса о 8:40 ранку, а потім на автовокзал о 9:05. З Вільнюса відправка здійснюється о 21:30, далі заїзд в аеропорт литовської столиці і прибуття до Києва об 11:50 наступного дня.

Кредитні картки для подорожей 🚌

Рейс Київ-Прага виїжджає з Києва 4 рази на тиждень о 17:00, о 7:30 ранку прибуває до Кракова, і о 16:30 до Праги. Назад автобус відправляється 5 разів на тиждень о 20:00 з Праги, з прибуттям до Києва о 19:30 наступного дня. Маршрут лінії має такий вигляд: Київ – Житомир – Рівне – Львів – Краків – Катовіце — Оломоуц — Брно – Прага. Автобусним партнером FlixBus на цій лінії став український перевізник TransTempo.
Нагадаємо, з 25 червня FlixBus відновив роботу в Україні на окремих міжнародних маршрутах – вже у продажу квитки на рейси з Києва через Житомир, Рівне, Львів, Ужгород до Кракова, Будапешта, Відня і ще більш ніж десяти німецьких міст. Карта тут.

Довідка Finance.ua:

  • Автобусний оператор FlixBus розпочав співпрацю з Всеукраїнською асоціацією автостанцій – сторони, зокрема, співпрацюватимуть щодо точок продажу квитків та зупинок на маршрутах.
  • Раніше FlixBus оголосив плани на 2020 рік: Африка, країни Балтії і внутрішні рейси в Україні.
Читайте важливі поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас