В Україні відкрили доступ до Реєстру неплатоспроможних банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні відкрили доступ до Реєстру неплатоспроможних банків

Казна та Політика
401
Фонд гарантування вкладів фізосіб спільно з ProZorro. Продажі відкрили для публічного доступу Реєстр активів неплатоспроможних банків.
«Фонд гарантування вкладів фізичних осіб спільно з проектним офісом ProZorro. Продажі відкрили для публічного доступу Реєстр активів неплатоспроможних банків», — сказано в повідомленні ProZorro.Продажі.
Відзначається, що тепер і майданчики, і покупці знають, які ще лоти існують у банків на стадії ліквідації, а які саме будуть виставлені найближчим часом. Це може значно полегшити роботу покупців і підвищить рівень конкуренції та долю успішних аукціонів.
У реєстрі можна подивитися статус всіх активів, які будуть виставлені на продаж найближчим часом, в тому числі права вимоги за кредитами, майно тощо.
«Крім того, ця інформація дає можливість потенційним покупцям ознайомитися з активами ще до того, як лот потрапить в мережі торговельного майданчика і його виставлять на аукціон», — сказано в повідомленні.
Як зазначили в ProZorro. Продажі, реєстр потрібен тим, хто досі не розрахувався за кредитом. З появою реєстру позичальники будуть знати кінцеву дату реалізації свого боргу і зможуть звернутися до Фонду з тим, щоб його погасити, або домовитися про реструктуризацію заборгованості.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас