Новий голова НБУ додав у декларацію мільйони і коштовності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий голова НБУ додав у декларацію мільйони і коштовності

Фондовий ринок
2105
Новий голова Національного банку України Кирило Шевченко змінив дані в декларації про доходи і вніс додатково рахунок у швейцарському банку, декілька дорогих годинників, коштовності, шуби.
Про це йдеться на сайті декларацій.
Зокрема, голова НБУ вказав, що отримав 1 мільйон 305 тисяч 350 гривень відсотків у швейцарському банку Ломбард Одіер і Ко ЛТД. Також спільно з дружиною в цьому банку Шевченко тримає понад 3 мільйони доларів і майже 10 тисяч євро.
Також Шевченко зазначив квадроцикл Outlader MAX LTD 1000R 2018 року випуску.
Голова НБУ вказав два дорогі чоловічі годинники, 7 жіночих годинників з дорогоцінних металів з розсипом коштовних каменів, 4 жіночі наручні браслети з дорогоцінних металів з розсипом коштовних каменів, 5 гарнітурів (сережки, каблучка і кольє з дорогоцінних металів), 2 каблучки з дорогоцінних металів з дорогоцінним камінням та дві пари цінних сережок, жіночу сумку Hermes і дві жіночі шуби Maurizio Braschi.
Напередодні Шевченко також подав повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, де вказав дохід в 3 мільйони 436 тисяч 230 гривень від відчуження цінних паперів і корпоративних прав.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас