Binance надала понад 20 тисяч одиниць засобів індивідуального захисту лікарням в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Binance надала понад 20 тисяч одиниць засобів індивідуального захисту лікарням в Україні

Фондовий ринок
388
22 липня 2020 р. Binance Charity Foundation, благодійний фонд криптовалютної біржі Binance, передав українським медикам, які знаходяться на “передовій” у боротьбі з коронавірусною інфекцією, засоби індивідуального захисту. Допомогу від фонду Binance отримали чотири українські лікарні: “Київська міська лікарня №4”, “Київська міська лікарня №5”, “Білоцерківська міська лікарня №2”, “Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України”.
Всього благодійною організацією Binance Charity Foundation було придбано та передано більше 10 тис. захисних комбінезонів, 6 тис. медичних масок і 6 тис. медичних респіраторів. Благодійна акція була проведена за підтримки “Rotary Kyiv International”.
Binance надала понад 20 тисяч одиниць засобів індивідуального захисту лікарням в Україні
Благодійна діяльність Binance спрямована на підвищення прозорості процесу благодійних пожертвувань і підтримку нужденних спільнот за допомогою криптовалюти та технології блокчейн. Будучи провідною благодійною блокчейн-платформою, пріоритетним завданням для нас є об’єднання блокчейн-спільноти у боротьбі з цією глобальною кризою,” – сказав генеральний директор Binance Чангпенг Чжао (CZ).
“У рамках проекту під назвою “Крипто проти COVID” Binance Charity стала платформою для збору коштів у криптовалюті, яка витрачається на покупку предметів медичного призначення для країн найбільш постраждалих від вірусу.
Після трьох місяців з моменту запуску ініціативи, допомога надана у 24 країнах світу, а в медичні установи в усьому світі передано понад 1,5 млн. одиниць засобів індивідуального захисту. Від імені Binance ми висловлюємо величезну подяку всім медичним працівникам за їх працю у боротьбі з вірусом”, – зазначила голова Binance Charity Хелен Хай.
Binance надала понад 20 тисяч одиниць засобів індивідуального захисту лікарням в Україні
Завдяки допомозі Binance Charity, більше 4 000 осіб медичного персоналу отримали якісні засоби індивідуального захисту. На сьогоднішній день в Україні підтверджено понад 54 тис. випадків захворювань коронавірусною інфекцією, більше 10 тис. українців сьогодні проходять стаціонарне лікування у лікарнях. Всього у світі підтверджено понад 13 млн. випадків захворювань, найбільша кількість хворих спостерігається у США, Бразилії та Індії.
“Ми хотіли б подякувати Binance за підтримку медичного персоналу в Україні. Це дійсно відчутна допомога системі охорони здоров’я, а також величезний внесок в боротьбу з епідемією в Україні. Наша спільна ініціатива – реальний спосіб підтримати справжніх героїв нашого часу – медичних працівників “, – повідомила голова громадської організації Rotary Kyiv International Оксана Тюпа.
###
Binance – найбільша в світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейна та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.
Binance надала понад 20 тисяч одиниць засобів індивідуального захисту лікарням в Україні
Сьогодні Binance – це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.
Binance Charity Foundation – некомерційна організація, метою якої є досягнення сталого розвитку в усьому світі за допомогою використання можливостей технології блокчейн.
Ротарі Інтернешнл (Rotary International) – асоціація, яка об’єднує Ротарі клуби по всьому світу. Ротарі клуби – це нерелігійні та неполітичні благодійні організації, відкриті для всіх незалежно від національної та расової приналежності, віросповідання і політичних поглядів. По всьому світу існують більш 35 000 клубів з більш ніж 1,2 мільйонів членів.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас