Samsung представила гнучкий 5G-смартфон Galaxy Z Flip 5G (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung представила гнучкий 5G-смартфон Galaxy Z Flip 5G (фото, відео)

Технології&Авто
471
Після низки чуток і витоків Samsung офіційно представила версію свого складаного телефону Galaxy Z Flip з підтримкою 5G. Названий він був просто Galaxy Z Flip 5G і, крім, підтримки мереж нового покоління, практично ідентичний оригінальній моделі. Основні зміни включають модем 5G, процесор Snapdragon 865 Plus і ціну в $1449,99. Це на $70 більше, ніж у версії 4G.
Samsung не стала помітно міняти працюючу формулу в Galaxy Z Flip 5G – за чутками, компанія зараз зосереджена на розробці Galaxy Fold 2. Очікується, що цей складаний апарат з’явиться вже дуже скоро, поряд з іншими пристроями на кшталт Galaxy Note 20 Ultra або новими навушниками Galaxy buds. Samsung планує провести захід 5 серпня, на якому повинні бути представлені всі ці нові пристрої.
Samsung представила гнучкий 5G-смартфон Galaxy Z Flip 5G (фото, відео)
Z Flip 5G отримав нове оздоблення: два колірні виконання Mystic Gray і Mystic Bronze — обидва відрізняються матовою текстурою, тому повинні збирати менше відбитків.
Поряд з трохи оновленим процесором і модемом 5G (працює тільки в діапазоні нижче ніж 6 ГГц – міліметрові хвилі не підтримуються), Samsung також додала кілька невеликих поліпшень програмного забезпечення. Наприклад, YouTube тепер повинен правильно переходити в режим Flex, коли смартфон складений наполовину; а додаток камери Samsung буде працювати на більшій кількості кутів. Samsung також заявляла, що функція Edge Panel стала надійнішою – будемо сподіватися, що Z Flip отримає стандартну повнофункціональну панель смартфонів Galaxy, а не обмежену багатовіконним режимом функціональність.
Samsung представила гнучкий 5G-смартфон Galaxy Z Flip 5G (фото, відео)
У США Galaxy Z Flip 5G повинен з’явитися як у варіантах під конкретних операторів, так і в розблокованій версії починаючи з 7 серпня. Він буде доступний через AT&T і T-Mobile, а також на сайті Samsung, в Best Buy і Amazon.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас