100 км на одному заряді: в Чехії презентували новий електробайк (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

100 км на одному заряді: в Чехії презентували новий електробайк (фото, відео)

Технології&Авто
698
Компанія Kuberg, яка базується в Чехії і спеціалізується на виробництві легких електричних мотоциклів для бездоріжжя, представила нову модель. Електробайк під назвою Kuberg Ranger отримав неординарний дизайн і може використовуватися як електроскутер або як електричний маунтенбайк.
Kuberg Ranger оснащений електромотором потужністю 18,8 к.с., який дозволяє розвивати швидкість до 80 км/год, а також двома акумуляторними батареями по 1,15 кВт/год. Запас ходу на одному заряді становить 100 кілометрів. В оснащення також увійшли 4-поршневі гідравлічні дискові гальма Tektro Orion, 180-мм вилка Manitou Dorado і задній амортизатор DNM Burner.
Крім того, для Kuberg Ranger передбачений вантажний причіп, який можна приєднати до байка за допомогою буксирувального гака. Вантажопідйомність моделі становить 30 кг. Цього цілком достатньо, щоб взяти з собою кемпінг або інше спорядження.
100 км на одному заряді: в Чехії презентували новий електробайк (фото, відео)
Вартість базової версії Kuberg Ranger стартує від 4000 доларів, а модель більш високого класу, з різними надбудовами і причепом обійдеться в 5000 доларів. Передзамовлення буде відкрито найближчим часом.
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас