Представлено перший повноекранний сканер відбитків пальців для LCD (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено перший повноекранний сканер відбитків пальців для LCD (відео)

Технології&Авто
340
Китайська компанія Tianma Microelectronics представила важливе рішення для ринку смартфонів – підекранний сканер відбитків пальців для панелей LCD, який працює на всій поверхні екрана.
Смартфони з підекранними дактилоскопічними датчиками вже перестали бути чимось дивним. Однак вони оснащуються панелями OLED. Дешеві панелі LCD для таких цілей не підходили. Однак технології не стоять на місці.
Рішення Tianma під назвою TFP (TED Finger Print) позиціонується як перше в світі в своєму класі. Воно пропонує не просто сканер відбитків пальців, здатний працювати в смартфонах з дисплеями LCD, але і не обмежене якоюсь невеликою частиною екрану. Сканер може працювати на всій поверхні. Простіше кажучи, можна торкатися до екрана в будь-якій точці, відбиток пальця в будь-якому випадку «зчитається». Датчик встановлено в скляній підкладці екрана.
В офіційному ролику показується, як додатки, наприклад, можуть розблокуватися відразу при відкритті, після натискання на значок на домашньому екрані. Tianma вже надає тестові зразки партнерам і заявила про готовність до масового виробництва.
За даними Strategy Analytics за перший квартал 2020 року, Tianma Microelectronics посідає третє місце на ринку постачальників екранів для смартфонів.
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас