Інтернет-продажі смартфонів в 2020 році досягнуть рекордного рівня (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інтернет-продажі смартфонів в 2020 році досягнуть рекордного рівня (інфографіка)

Технології&Авто
233
Компанія Strategy Analytics прогнозує, що в нинішньому році онлайнові продажі стільникових апаратів досягнуть рекордного значення, чому посприяє коронавірус.
В умовах пандемії тимчасово припинили роботу багато салонів зв’язку і роздрібні торгові точки, а споживачі по всьому світу були змушені тижнями перебувати на самоізоляції. Це спровокувало зростання відвідуваності всіляких торгових майданчиків в Інтернеті.
За оцінками Strategy Analytics, в минулому році на частку онлайн-продажів смартфонів припало приблизно 24% в загальному обсязі реалізації цих пристроїв. У поточному році, як прогнозується, внесок інтернет-каналів досягне 28%. Таким чином, більше чверті всіх реалізованих в 2020 році смартфонів будуть придбані через мережеві магазини.
Інтернет-продажі смартфонів в 2020 році досягнуть рекордного рівня (інфографіка)
Потрібно також відзначити, що в цілому попит на смартфони через поширення коронавірусної інфекції серйозно скоротився. За підрахунками, минулого року по всьому світу було відвантажено приблизно 1,36 млрд «розумних» мобільних телефонів.
У поточному році, прогнозують аналітики, пандемія спровокує 15,4-процентне падіння ринку. В результаті поставки знизяться до 1,15 млрд штук.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас