Google Maps для Android навчилися визначати місце розташування за допомогою камери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google Maps для Android навчилися визначати місце розташування за допомогою камери

Технології&Авто
1622
Google Maps для Android в останньому оновленні, яке вийшло цього тижня, обзавелися функцією калібрування за допомогою режиму доповненої реальності. Вона дозволяє задіяти об’єктив камери смартфона для точнішого визначення місця розташування користувача.
Як відкалібрувати Google Maps. Дістати апарат з кишені, запустити Google Maps, запустити AR-режим калібрування і відсканувати навколишній простір. Карти самі на основі отриманих даних визначать видимі об’єкти і встановлять поточну місцевість.
В основі функції калібрування лежить функція «Перегляд вулиць» і нейронна мережа, яку Google навчила визначати будови, пам’ятки та інші об’єкти. В результаті алгоритми зіставляють те, що вони бачать, з базою даних адрес і практично безпомилково визначають поточне місце розташування користувача.
Функція калібрування за допомогою доповненої реальності повинна застосовуватися в ситуаціях, коли використання GPS з якоїсь причини неможливе. Таке буває, наприклад, в умовах щільної міської забудови, яку погано пробиває сигнал.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас