Гонтарева розкритикувала Зеленського за скарги на міцну гривню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонтарева розкритикувала Зеленського за скарги на міцну гривню

Казна та Політика
4337
Екс-глава Національного банку України Валерія Гонтарева розкритикувала президента Володимира Зеленського за скарги на міцну гривню. Про це повідомляє “Новое время”.
У коментарі колишній банкір пригадала слова українського гаранта, сказані ним напередодні виборів на публічних дебатах.
“Ось читаю і думаю, що цей Зе-президент вже загубився. Торік на дебатах на Олімпійському стадіоні він кричав Порошенкові: “Чому ваша Гонтарева обвалила курс?”. А тепер він вимагає девальвувати гривню до 30, оскільки такий курс записаний в бюджет. Може, просто бюджет переписати…” – сказала Гонтарева.
Вона додала, що Україна насилу домоглася фінансової стабільності, перейшла на плаваючий курс, і вже п’ять років живе зі стабільними ринковими курсом, а тут “такий демарш президента”.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше на зустрічі з бізнесменами Президент поскаржився на поточний курс гривні. Він зазначив, що через курс гривні, встановлений в країні останнім часом, українські підприємства “недоотримали мільйони і закрилися”.
  • Екс-глава Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарева закликала Міжнародний валютний фонд (МВФ) призупинити платежі в Україну до призначення урядом нового незалежної голови НБУ.
🎬 Дізнавайтеся першими про валютні коливання на Youtube-каналі Finance.ua
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас