День фінансів, 7 липня: до кого прийде з перевірками НАЗК, і де дізнатися про інвестиції в акції Tesla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 7 липня: до кого прийде з перевірками НАЗК, і де дізнатися про інвестиції в акції Tesla

403
Вівторок, 7 липня: Куди інвестувати під час кризи і що чекає на економіку України:
Друкарському верстату – відмовити. У Національному банку розглядають варіанти, як наситити економіку фінансовими ресурсами, проте мова про ввімкнення “друкарського верстата” не йде. Про це заявив глава Ради НБУ Богдан Данилишин, який також дав прогноз щодо подальшого курсу гривні.
Міжнародні резерви ще о-го-го? Міжнародні резерви України в червні 2020 року збільшилися, за попередніми даними, на 12,4% – до $28,516 млрд, повідомляється на сайті Національного банку України. Для порівняння, ті ж міжнародні резерви України в травні зменшилися на 1,3%.
Переміщаються в тінь. І це не через сонце. Як повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко, кількість безробітних в Україні припинила зростати три тижні тому, проте падає показник сплати єдиного соціального внеску (ЄСВ), що свідчить про переміщення частини робочих місць в тіньовий сектор.
Навіщо для іпотеки під 10% суворі правила? А також про те, як розпорядитися коштами під час кризи – у другій частині інтерв’ю Finance.ua з Тимофієм Миловановим, екс-міністром розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України. А сьогодні президентом Київської школи економіки.
Для тих, хто пропустив 😔 першу частину – ми вас прощаємо, і навіть пропонуємо посилання, за яким можна виправитися:

Інтерв’ю з Миловановим. Частина 1

Тук-тук. Ми з НАЗК, і до вас з заміткою про вашого хлопчика перевіркою. Національне агентство з попередження корупції (НАЗК) затвердило перелік органів, у яких до кінця року буде проводити перевірку на дотримання органом: вимог закону «Про запобігання корупції». До кінця 2020 року НАЗК перевірить цілий список установ..
Наостанок про корисні заходи. Деякі відвідати можна навіть “на дивані”. 😲👍
  • Якщо хочете дізнатися, як інвестувати в акції Tesla, Google, Apple та інших прибуткових підприємств – рекомендуємо послухати десятий, ювілейний випуск FinUpdate 2020: Інвестиції без кордонів і при будь-якому штормі. Доступ до бірж тут і за океаном. Серед спікерів: Михайло Кухар – Викладач макроекономіки Бізнес-школи МІМ-Київ, головний економіст Ukraine Economic Outlook. Василь Матій – Фінансист, партнер iPlan.ua, співзасновник бізнес спільноти BOARD. Тарас Гандзій – Практикуючий інвестор, 7 років досвіду роботи на фондовому ринку, керуючий інвестиційними активами, лектор навчального курсу «Біржовий Університет» ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА». Вебінар БЕЗКОШТОВНИЙ.

Досить просто зареєструватися

  • Якщо хочете дізнатися про тренди інтернет-маркетингу. А також збільшити конверсію покупців з сайту і піднятися в топ видачі не виходячи з дому… Тоді вам на конференцію 8P Online Edition. Участь+відеозаписи 8P Online Edition (9-10 липня) коштують лише 500 грн.

Мені цікаво. Хочу квиток

Якщо Ви купуєте квиток на 8P 2020 (29 серпня в Одесі), ви отримаєте участь у 8P Online в подарунок.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас