Коко Кард від Forward Bank - лідер Рейтингу дебетових карток українських банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коко Кард від Forward Bank - лідер Рейтингу дебетових карток українських банків

Фінтех і Картки
10
КОКО КАРД від Forward Bank визнано лідером Рейтингу дебетових карток українських банків, відповідно до опублікованого дослідження впливового фінансового видання Finance.ua.
При відборі учасників рейтингу враховувалися такі показники: картка доступна для будь-якої фізособи, без обмежень; картка діяла станом на 01.06.2020 року; картка не може бути з кредитним лімітом, якщо в різних тарифних планах банк пропонує одну картку, але різного класу (Standart, Gold, Platinum і т.п), то в рейтингу бере участь картка мінімального рівня і розглядається найпростіший / дешевий для клієнта тарифний план. При цьому враховувалися умови, які можуть змінювати умови обслуговування карт. Наприклад, картка видається без депозиту в банку, але якщо він є, то з клієнта не береться плата за обслуговування картки. Таким чином, в рейтингу взяли участь картки 20-ти банків України.
Далі картки оцінювалися за такими показниками: плата за обслуговування; комісія за поповнення ; комісія за зняття готівки; наявність Кешбеку; валюта Кешбеку; відсоток на залишок; кур’єрська доставка картки за адресою; сумісність з Google Pay і Apple Pay. КОКО КАРД від Forward Bank отримала максимум балів за більшістю показників і зайняла Перше місце в рейтингу з 14,3 балами із 16,5 с половиною можливих.
Нагадаємо, що усі КОКО КАРД від Forward Bank безконтактні, при безготівкових розрахунках повертається до 20% коштів з кожної покупки. До того ж отримання готівки у всіх банкоматах світу, не тільки в Україні – безкоштовне. Не тарифікується поповнення з картки будь-якого банку України в Інтернет-Банку Forward online і мобільному додатку. Безкоштовно поповнити картку можливо у банкоматах та касах Банку. Дебетові КОКО КАРД надають можливість отримувати 15% річних на залишок коштів, також на клієнтів чекає підвищений відсоток за депозитом у додатку Forward online. Нагадаємо, що в травні картка КОКО КАРД від Forward bank отримала нагороди на ADC*UA та UKRAINIAN DESIGN the Very Best of! Short List на видання ADC, Best Of на UDA та KIAF CAMPAIGN BRANDING & IDENTITY, Silver.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас