Штрафні санкції по кредитам не нараховуються до 31 липня 2020 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Штрафні санкції по кредитам не нараховуються до 31 липня 2020 р.

Кредит&Депозит
4
Шановні клієнти!
Ми піклуємося про Вашу безпеку та здоров’я й завжди готові надати фінансову консультацію та банківські послуги!
Звертаємо Вашу увагу, що згідно Закону України № 591- IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», у разі прострочення споживачем у період з 01 березня 2020 року по останній календарний день місяця (включно), в якому завершується дія карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України на всій території України, споживач звільняється від відповідальності перед кредитодавцем за прострочення по кредитам.
Таким чином, враховуючи норми Постанови КМУ № 500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» від 17 червня 2020 р., якими було внесено зміни до Постанови КМУ N 392 « Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» споживач звільняється від відповідальності перед кредитодавцем за невиконання зобов’язань з 01 березня по 31 липня 2020 року (включно).
Просимо звернуть увагу, що Закон не звільняє клієнтів від зобов’язань обслуговувати свої кредити та сплачувати мінімальні місячні платежі по ним. Отже, окрім відділень, не забувайте про можливість сплачувати по кредитах та отримувати усі послуги в Forward online та його мобільному додатку! Безкоштовно! Інструкція як сплатити кредит в Forward online тут.
Також для оплати по кредитах Ви можете скористатися мережами терміналів-партнерів Forward Bank: EasyPay, City24, СИСТЕМА. Звертайте, будь ласка, увагу на інформацію щодо комісії цих терміналів.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас