ЄІБ може виділити Україні 340 мільйонів євро на відновлення будівель і доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄІБ може виділити Україні 340 мільйонів євро на відновлення будівель і доріг

Казна та Політика
164
Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) може виділити Україні 340 млн євро у рамках Програми відновлення, свідчить інформація на сайті банку.
Згідно з повідомленням, фінансування має бути направлено на створення, відновлення і поліпшення громадських будівель, в тому числі адміністративних будівель, шкіл, медичних центрів і лікарень, державних доріг і мостів, а також на надання комунальних послуг.
Програма, зокрема, орієнтована на об’єкти, розташовані на підконтрольних Україні територіях в Донецькій і Луганській областях, а також в чотирьох прилеглих областях – Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській та міськради в інших областях, щоб дозволити їм впоратися з припливом внутрішніх переселенців, уточнив ЄІБ.
Як зазначено в повідомленні, фінансування передбачається передбачити для таких секторів, як вода і водопостачання, енергетика, містобудування, транспорт. Такі заходи передбачені Спеціальним планом дій ЄІБ для України, розрахованого на три роки із загальним фінансуванням 3 млрд євро.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас