Нова пошта доставила понад 128 млн посилок за перше півріччя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова пошта доставила понад 128 млн посилок за перше півріччя

Фондовий ринок
226
За 6 місяців 2020 року компанія Нова пошта доставила понад 128 млн посилок і вантажів, що на 32% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
Про це свідчить інформація на сайті компанії.
Зростання обсягів пов’язане з тим, що клієнти стали робити більш дешеві покупки, але частіше. Таку тенденцію в компанії помітили на початку карантину і спостерігали до травня, коли відбулося ослаблення карантину. Середня вага посилок, які відправляли клієнти, склала 3,5 кг, вантажів – 80 кг. Особливістю другого кварталу стало зростання обсягів кур’єрської доставки на 35%.

Сервіси-помічники на карантині 🐱‍🏍

Популярністю у клієнтів Нової пошти почала користуватися послуга, запущена в квітні – доставка ліків. За три місяці компанія зробила більш 82 тис. таких відправлень, з яких 50% були доставлені в села та районні центри.
Звідки відправляли найбільше:
  • з Київської області;
  • Харківської;
  • Дніпропетровської;
  • Донецької;
  • Одеської.
У першому півріччі зросла і міжнародна доставка. Нова пошта Глобал, що входить до групи Нова пошта, за цей період доставила понад 2,4 млн посилок і вантажів, що вдвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року. Зростання зумовив розвиток співробітництва з китайською Cainiao, американською iHerb, а також зростання кількості відправлень з магазинів Китаю, Великобританії, США та Польщі через сервіс NP Shopping.

Довідка Finance.ua:

  • Дослідження від Factum Group Ukraine і OLX показало, що найбільше цієї весни купували одяг, комп’ютери та телефони, в той час як продавали – дорослий і дитячий одяг та автозапчастини.
  • Якщо виділити найбільш “шопінгові” дні тижня, на першому місці, за даними OLX – середа (16% покупок), трохи менше припадає на вівторок і понеділок. Найменше товарів йдуть від продавців у неділю – 12%.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас