Кабмін спростив виділення бюджетних коштів у разі надзвичайних ситуацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін спростив виділення бюджетних коштів у разі надзвичайних ситуацій

Казна та Політика
72
Кабінет міністрів України спростив процедури розпорядження та виділення коштів з резервного фонду державного бюджету в разі надзвичайних ситуацій. Дане рішення було ухвалене на позачерговому засіданні уряду 2 липня 2020 року.
Про це повідомив у FACEBOOK представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан.
«Кабінет міністрів прийняв постанову № 543 «Про внесення змін до Порядку використання коштів резервного фонду бюджету», яка дозволяє прискорити ряд процедур при розпорядженні та виділенні коштів з резервного фонду в разі надзвичайних ситуацій», – написав він.
Нагадаємо, інтенсивні опади в кінці червня призвели до ускладнення паводкової обстановки в Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській, Закарпатській і Тернопільській областях. В Івано-Франківській області загинули троє осіб. В кінці червня 2020 року уряд виділив на подолання наслідків повені на заході України 672 млн грн.
Станом на 2 липня, рятувальники продовжують роботи з надання допомоги населенню та ліквідації наслідків повені. За даними влади області, внаслідок підтоплень Тернопільській області було завдано збитків у сумі майже 60 мільйонів гривень.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас