Представлено «безрозмірні» Bluetooth-навушники Neopon 2 в ергономічному корпусі (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено «безрозмірні» Bluetooth-навушники Neopon 2 в ергономічному корпусі (фото)

Технології&Авто
557
Корейський стартап Neopon анонсував випуск незвичайної моделі бездротових навушників з функцією «підгонки» чашок під користувача. За твердженням виробника, гарнітура легко адаптується до будь-якої форми вушних раковин і не викликає дискомфорту, навіть при тривалому носінні, а також підходить для пробіжок і інтенсивних фізичних вправ.
Конструкція аксесуара являє собою гнучкий дугоподібний корпус, що фіксується за вухом, до якого прикріплений сам навушник на рухомому стержні. Таке рішення, як запевняють представники вендора, дозволяє розміщувати динамік в слуховому проході з урахуванням індивідуальної будови вушної раковини і регулювати гучність і ступінь приглушення навколишніх звуків.
«Я створив цей продукт, щоб усунути кожну больову точку, пов’язану з тривалим використанням навушників. Більше немає дискомфорту у вусі і регулювання гучності. Тепер будь-хто може отримати повний контроль над звуком в навушниках, не жертвуючи своїм комфортом чи здоров’ям», – заявив засновник і генеральний директор компанії Нео Лі.
Представлено «безрозмірні» Bluetooth-навушники Neopon 2 в ергономічному корпусі (фото)
Neopon 2 з функцією шумоприглушення побудовані на базі чіпа Qualcomm QCC3040 з підтримкою протоколу Bluetooth 5.2 і кодеку aptX. Заявлена ​​автономність моделі на одному заряді акумулятора – до шести годин, а з урахуванням «дозаправки» від комплектного кейсу з АКБ на 300 мАг – до 26 годин. За якість звучання гарнітури відповідають 10-міліметрові динаміки. Новинка також підтримує функції активації популярних голосових помічників.
Бездротові навушники вже доступні для замовлення на краудфандинговому майданчику Kickstarter за ціною $49 для перших інвесторів, початок поставок аксесуара заплановано на грудень 2020 року.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас