"Укрпошта" попередила жителів заходу України про затримки із пенсіями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" попередила жителів заходу України про затримки із пенсіями

Особисті фінанси
365
Жителям Західної України, де склалася непроста ситуація із погодніми умовами, можуть затримати пенсії, листи та посилки.
Про це повідомив генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський у FACEBOOK.
“Ми робимо все, щоб вчасно доставити ваші листи, посилки і звичайно пенсії, не ставлячи під загрозу життя наших співробітників”, – написав він.
За його словами сьогодні і в найближчі дні, у зв’язку з повінню, можливі затримки з доставкою в окремі райони декількох областей.
У яких областях можливе затримання виплат:
  • Закарпатська обл.;
  • Івано-Франківська;
  • Чернівецька
  • Львівська – якщо рівень води підвищиться.
“Ми робимо все необхідне, щоб як тільки буде така можливість відновити стандартну роботу, що звичайно непросто, в умовах карантину і повені одночасно. Ми також забезпечуємо співробітників спецодягом, щоб вони могли надавати вам послуги там, де це тільки можливо вже сьогодні”, – підсумував Смілянський.
Зазначимо, через різке погіршення погодних умов і проливних дощів уже декілька днів у Західних областях України почалися паводки.

Довідка Finance.ua:

  • У Мінсоцполітики працюють над новими параметрами пенсійної системи, в результаті чого частина українців зможе виходити на заслужений відпочинок раніше.
  • Міністерство соціальної політики України розробило програму з покращення забезпечення соціально незахищених верств населення.
  • За словами голови комітету соціальної політики та ветеранів Верховної Ради Галини Третьякової, накопичувальний пенсійний рівень має запрацювати 2023 року, за законом. Щоб система запрацювала раніше, це вимагає напруженої роботи виконавчої гілки влади.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас